Μαχαιρίτσας - Ζουγανέλης - Σταρόβας στο Θέατρο Βράχων

κλικ στον τιτλο


4 Ιουνίου 2011, 21:00



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, σε μια μουσικοχιουμοριστική παράσταση τραγουδούν για τους σκοπούς του συλλόγου Δόξα Βύρωνος.



Ο ιστορικός σύλλογος της ΔΟΞΑΣ Βύρωνος που ιδρύθηκε το 1945 είναι ένα αθλητικό σωματείο με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και πάλης που αυτή τη στιγμή απασχολεί στα τμήματα του πάνω απο 250 άτομα (ακαδημιών και ανδρών). Ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και διακρίσεις τόσο στο αθηναϊκό όσο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και ειδικότερα τη χρυσή εποχή του σωματείου υπο την προεδρία του αείμνηστου Μιλτιάδη Στάϊκου, του προέδρου που προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα και κατόρθωσε σταδιακά να ανέβάσει τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην επαγγελματική κατηγορία της Β' Εθνικής.

Ενόψει των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην χώρα μας όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι, η συναυλία οργανώνεται με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου και τη βελτίωση των παροχών του σωματείου.

ΠΗΓΗ:Εnet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!