Από 7 έως 9 Ιουλίου το 1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους


Η πολιτιστική εταιρεία «Κουίντα» σε συνεργασία με την σχολή Τεχνών L.Α. Theater διοργανώνει το 1o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους.

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να καθιερώσει ένα τόπο συνάντησης των δημιουργών και των θεατών με προβολές και άλλες εκδηλώσεις. Το 1o Φεστιβάλ, διάρκειας τριών ημερών, θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στον πολυχώρο τέχνης 8Δυτικά (Λ. Αθηνών 387) και στις 9 Ιουλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει την τελετή βράβευσης του διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ καθώς και συγκεκριμένα αφιερώματα σε Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Γιάννης Λάμπρου, και σε βραβευμένες ταινίες διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου όπως: Wildlife Vassa International Nature Film Festival, Camera Zizanio, Artfools Video Festival, Animfest, Bigbang.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις όπως είναι η παρουσίαση έργων βίντεο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» της ΑΣΚΤ υπό την επιμέλεια της Βίκης Μπέτσου.
Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!