ΜΟΝΙΚΑ:Τραγουδά μελωδικές ιστορίες στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου

κλικ στον τιτλο

Οταν η Μόνικα ήρθε για πρώτη φορά επίσημα σε επαφή με τη μουσική, ως μαθήτρια του Ωδείου του Καρπενησίου όπου ζούσε τότε μαζί με την οικογένειά της, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ανακηρυσσόταν ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές δυνάμεις που έχει να επιδείξει η νέα γενιά στην Ελλάδα.


Δύο συναυλίες θα δώσει η Μόνικα στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Οταν η Μόνικα ήρθε για πρώτη φορά επίσημα σε επαφή με τη μουσική, ως μαθήτρια του Ωδείου του Καρπενησίου όπου ζούσε τότε μαζί με την οικογένειά της, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ανακηρυσσόταν ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές δυνάμεις που έχει να επιδείξει η νέα γενιά στην Ελλάδα. Και προφανώς ούτε καν είχε ονειρευτεί πως, στα 26 της μόλις χρόνια, θα είναι πρωταγωνίστρια μιας μουσικής παράστασης στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου...

Κι όμως συμβαίνει, κάποιες φορές, όταν υπάρχει χάρισμα σε συνδυασμό πάντα με καλή τύχη, η πραγματικότητα να αποδεικνύεται πολύ καλύτερη ακόμα κι απ' τα όνειρα.

Κάπως έτσι λοιπόν απόψε και αύριο η Μόνικα θα βρεθεί στη σκηνή της Μικρής Επιδαύρου για να διηγηθεί τις δικές της μουσικές ιστορίες που έχουν γοητεύσει πολλούς.

Και όχι αδίκως, αφού από την πρώτη της κιόλας δισκογραφική απόπειρα, το 2008, με το άλμπουμ "Avatar" διαφάνηκαν έντονες "λάμψεις" ενός νέου μουσικού αστεριού που γεννήθηκε. Και για πολλούς η γοργή αυτή ανοδική πορεία της νεαρής τραγουδοποιού ήταν έκπληξη δεδομένου του χαμηλού προφίλ της και του γεγονότος ότι δεν εισέβαλε στον μουσικό χώρο μέσω των γνωστών δρόμων των δημοσίων σχέσεων αλλά μέσω διαδικτύου. Γιατί η Μόνικα μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο της πιο επιτυχημένης τραγουδοποιού που έχει βγάλει η γενιά του My Space.

Το σημαντικότερο πάντως είναι πως το πολύ καλό ξεκίνημά της είχε και ανάλογη συνέχεια καθώς το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο "Exit" αποδείχτηκε αντάξιο των προσδοκιών που η ίδια είχε δημιουργήσει.

Αυτά τα κομμάτια της θα παρουσιάσει τις δύο αυτές βραδιές στον ομολογουμένως φυσικά ατμοσφαιρικό χώρο του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου. Η ίδια θα παίξει πιάνο και κιθάρα και θα ερμηνεύσει κομμάτια από τα δύο άλμπουμ της, επιλεγμένες διασκευές αλλά και καινούργια τραγούδια σε δικές της συνθέσεις με ελληνικούς στίχους.

Η μουσική συνοδεία της θα είναι απογυμνωμένη από ηλεκτρισμό, ενώ θα υπάρχει και μια κλασική ενότητα στην οποία θα συμμετέχουν μια σοπράνο και ένας τενόρος.

ΕΘΝΟΣ.gr,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!