Athens Photo Festival 2012 Η γιορτή της φωτογραφίας έρχεται στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

 
 
Αθήνα
Την Παρασκευή εγκαινιάζεται το Athens Photo Festival 2012. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε όλους τους χώρους της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Με νέες ιδέες και προσανατολισμό στη σύγχρονη διεθνή φωτογραφία προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους του σύγχρονου πολιτισμού να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό γεγονός για τη φωτογραφία στην Ελλάδα.

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα από 21 εκθέσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από 28 χώρες καθώς και ένα ευρύ φάσμα δράσεων –Διεθνές Φόρουμ Photo Voices, Φωτογραφικός Μαραθώνιος, προβολές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πρόγραμμα Performance, ειδικές ξεναγήσεις- και παράλληλων εκδηλώσεων, συνθέτουν μια σύγχρονη πλατφόρμα αφιερωμένη στη φωτογραφία.

Ο βασικός κορμός του εκθεσιακού προγράμματος φέρει τον γενικό τίτλο Art/Doc Intersection και διασταυρώνει επιλεγμένες καλλιτεχνικές πρακτικές που ακροβατούν ανάμεσα στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τη φωτογραφία ντοκουμέντου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης πλαισιώνεται από μια σειρά εκθέσεων και δράσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους της πόλης.

Διάρκεια έκθεσης : Παρασκευή 19 Οκτωβρίου-Κυριακή 4 Νοεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00 - 22:00
Σάββατο-Κυριακή: 12:00 - 22:00
Είσοδος: Ελεύθερη στις 19 Οκτωβρίου, 5 ευρώ, μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ

Το Athens Photo Festival 2012, διοργανώνεται από το Ελληνικό κέντρο Φωτογραφίας.
Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!