H 4η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης ζωντανεύει ξανά στην ART-ATHINA 2014

 


Με αφορμή την έκδοση του δεύτερου τόμου της 4η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, η Διευθύντριά της και Πρόεδρος του ΚΜΣΤ κ. Κατερίνα Κοσκινά, θα παρουσιάσει τη διεθνή διοργάνωση και τις εκδόσεις της, στην ART-ATHINA 2014, το Σάββατο 17 Μαΐου, 18:30-19:00 (Κλειστό Π. Φαλήρου-γήπεδο TaeKwonDo). Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό που θα προβληθεί για πρώτη φορά, τις σελίδες των εκδόσεων και ειδικά αυτού του δεύτερου τόμου που αποτελεί καταγραφή-documentation της διοργάνωσης, η 4η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης ζωντανεύει ξανά!
Η 4η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, υπό τον γενικό τίτλο «Παλιές Διασταυρώσεις-Make it New», πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονικη από τις 18 Σεπτεμβρίου 2013 έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014. Μετά από 4 και πλέον μήνες λειτουργίας, με πάνω από 63.000 επισκέπτες, κάλυψη από διεθνή ΜΜΕ, πλήθος εκθέσεων, εικαστικών δράσεων, performances, συμπόσιο, παρεμβάσεις σε δημόσια κτίρια, εργαστήριο νέων καλλιτεχνών, κινηματογραφικές προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις, όλα με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό, η διοργάνωση έδωσε ήδη το ραντεβού για το 2015!
Η 19η Art-Athina – Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης δίνει δυναμικά το παρόν από τις 15 ως τις 18 Μαΐου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Γήπεδο TaeKwonDo). Το ουσιαστικό στίγμα της Art-Athina δίνουν όπως πάντα ελληνικές καθώς και ξένες αίθουσες τέχνης, οι οποίες προβάλουν στο φιλότεχνο κοινό μία σύνοψη των καλλιτεχνικών τάσεων, σε συνδυασμό με την τρέχουσα δυναμική στην αγορά της τέχνης. Επιπλέον, πολιτιστικοί φορείς όπως μουσεία, ιδρύματα, καλλιτεχνικές εκδόσεις και media, θα συνεισφέρουν στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης εικόνας του εικαστικού τοπίου της εποχής.
Thestival.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!