Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού:Συνέντευξη τύπου παρουσίασης του 3ημέρου Φθινοπωρινού αθλητισμού στους δρόμους του Δήμου Αμαρουσίου

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ




Συνέντευξη Τύπου  παραχώρησε σήμερα Τετάρτη 28-9-2016 και ώρα 13.30 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.         και ο Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Πολιτικής BeActive της Γ.Γ.Α. κ. Διονύσης Καρακάσης,  στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με την ευκαιρία της διοργάνωσης 3ήμερων φθινοπωρινών εκδηλώσεων στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμό «BeActive». Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων-αθλητικών τμημάτων του Α.Ο.Παραδείσου, του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα, M.S.T., Ανδρεάδης Boxing club, που θα δράσουν κατά το αθλητικό τριήμερο 30-9-2016 έως 2-10-2016.



      
Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και στην πλατεία ΗΣΑΠ θα εξελιχθεί   σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων:
Νυχτερινός ποδηλατικός γύρος
Street σκάκι
Street Ξιφασκία
Street Παγκράτιο
Street Πυγμαχία
Street animal Yoga
Street Badminton.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και στη σωματική άσκηση, αλλά και η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής.
Στις αθλητικές εκδηλώσεις μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!